Still İstanbul Diamond teslim tarihi!
Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan Yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ısahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor. Projede sona gelindi. 25 Mart tarihinde teslimleri yapılacak olan projede satışlar da büyük ölçüde tamamlandı. Yüzde 93’ü satılan Still İstanbul Diamond’da kalan son konutlar için 60 ay sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. Bunun yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 12 indirim de yapılıyor.Projede fiyatlar 302 bin TL’den başlıyor.

Zengin sosyal alanlar, geniş konut tipleri, ulaşım akslarına yakınlık ve cazip fiyat politikası ile satışları hızlı bir şekilde ilerleyen Still İstanbul Diamond’ın teslimleriyle ilgili konuşan Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, mart sonunda dairleri sahipleriyle buluşturacaklarını belirtti. “Satışlarını büyük oranda tamamladığımız projemizin peyzaj aşamasındayız. Heyecan içinde gün sayıyoruz. Bir firma için en önemli konulardan biri de proje teslimidir. Bu süreç bir sonraki projelerimiz için en büyük referansımızdır” dedi. Aynı bölgede yükselen Still İstanbul Adoria projesinde de son sürat ilerlediklerini vurgulayan Yeşilyurt, “Yıl sonunda da Adoria projemizi teslim edeceğiz” dedi.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181