Şua İnşaat Ataşehir!
Markalı konut üreticilerinden biri olan Şua İnşaat Ataşehir projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Birçok projeye imzasını atan Şua İnşaat Ataşehir projeleri detayları şu şekilde; Firma Ataşehir'de Elite Life ve Ataşehir Konakları'nı hayata geçirmişti. Tamamlanmış olan projelerinde detayları ise şu şekilde; 

Elite Life 
4 ayrı tipteki 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 110 metrekareden 170 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor. İstanbul’un değerli bölgelerinden Kuzey Ataşehir’de konumlanan ve 450 konuttan oluşan Elite Life projesinde fitness ve spor aktiviteleri için çok amaçlı salon, basketbol sahaları, tenis kortları, çocuk oyun alanları, yürüme parkurları, cafe ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor.

Ataşehir Konakları
4.000 metrekare arazi alanına sahip olan projede 42 daire yer alıyor. Konumu ile dikkat çekmesi beklenen projede kapalı otopark, yeşil alan, havuz, voleybol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları gibi imkanlar bulunuyor.

Şua İnşaat Ataşehir projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181