Suadiye Sahil telefon numarası!
İstanbul'da Kadıköy'ün gözde semti Suadiye'de yer alan Suadiye Sahil telefon numarası detaylarını sizler için araştırdık.

Suadiye Sahil telefon numarası belli oldu. Suadiye Sahil iletişim bilgisi şu şekilde;
Suadiye Sahil telefon : 0 216 362 97 97 

Teknik Yapı imzası ile 8 adet az katlı blok ile bir adet 19 katlı rezidanstan oluşan Teknik Yapı Suadiye Sahil projesinde alçak katlı bloklarda dairelerin büyüklüğü 107 metrekare ile 167 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Suadiye konut projeleri arasında bulunan Suadiye Sahil Teknik Yapı projesinde rezidans bloğu ise her katında 335 metrekarelik deniz manzaralı 5+1 daireler yer almaktadır.

AVT Mimarlık tarafından tasarlanan Suadiye Sahil Sitesi projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, fitness salonu, sauna, buhar odaları, her daireye 2 adet kapalı otopark, dinlenme ve yürüyüş alanları, akıllı ev otomasyon sistemi ve 7/24 güvenlik Suadiye Sahil'in donatıları arasında yer alıyor.

Suadiye Sahil telefon numarası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181