Sur Yapı'dan Koşuyolu'na eşsiz proje!
Koşuyolu’nda hayata geçecek proje E-5 Koşuyolu girişinin hemen yanında ve E-5 ile doğrudan bağlantılı bir konumda yer alıyor. Sur Yapı’nın Koşuyolu projesi içerisinde bulunan konut, home ofis blokları ve ticari alanları ile Anadolu Yakası’nın en kıymetli lokasyonlarından bir tanesinde yer alacak. Konut bloğu batı cephesinden Tarihi Yarımada, güney cephesinden Kadıköy ve Haydarpaşa, doğu cephesinden adalar ve Marmara Denizi, kuzey cephesinden Çamlıca manzaraları ile müşterilerine harika bir İstanbul panoraması yaşatacak. Proje içerisinde yer alacak home ofis blokları ise konforlu bir çalışma hayatı sunacak.

Kadıköy ilçesi sınırlarında yer alan Koşuyolu, Anadolu Yakası’nın en önemli ve tairihi ilçelerinden Üsküdar’a da komşu bir konumda yer alıyor. Projeye çok yakın bir mesafede yer alan Avrasya Tüneli ile Avrupa ve Anadolu yakası arasında geçiş sağlanabilecek. Projenin, Kadıköy-Kartal metrosunun Acıbadem İstasyonu’na yakınlığı sayesinde Anadolu Yakası’nda bir çok noktaya ulaşım kolaylıkla gerçekleştirilebilecek.

Ayrıca Marmaray’ın başlangıç noktası olan Ayrılıkçeşmesi durağına yakınlığı ile Avrupa Yakası’na geçişte Marmaray’ı kullanmak isteyenlere kolaylık sağlayacak. İki kıta arasını Metrobüs ile geçmek isteyenlere Altunizade, Acıbadem ve Uzunçayır duraklarına yakınlığı ile kolay bir ulaşım imkanı sağlayacak.
 
Ayfer Erdoğan / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181