Sur Yapı'dan yeni proje; Sur Yapı Koşuyolu projesi
Kadıköy Koşuyolu'nda inşa edilecek olan Sur Yapı Koşuyolu projesi Sur Yapı imzası ile yükselecek.

Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakınlığı ile dikkat çeken Sur Yapı Koşuyolu projesi Üsküdar'a komşu olarak konumlanıyor. Batı cephesinden Tarihi Yarım Ada, güney cephesinden Kadıköy ve Haydarpaşa manzarası sunan Sur Yapı Koşuyolu projesinin doğu cephesinden Adalar ve Marmara Denizi, kuzey cephesinden ise Çamlıca manzaraları ile ilgi görmesi bekleniyor.

Marmaray kullanmak isteyenler de metrobüs kullanmak isteyenlerin de ev sahibi olabilen Sur Yapı’nın Koşuyolu konut projesinde, Avrasya Tüneli ile Avrupa ve Anadolu Yakası arasında geçiş sağlanabilecek. Ulaşım rahatlığı ile sizlere sunulan Sur Yapı Koşuyolu projesin konut, home ofis blokları ve ticari alanlardan meydana gelecek.

Sur Yapı Koşuyolu projesi fiyat? Tıklayınız.

Sur Yapı Koşuyolu projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Sur Yapı Koşuyolu projesi nerede? Tıklayınız.

Sur Yapı Koşuyolu (Sur Yapı) iletişim!
Telefon: (216) 556 08 00 
Web: www.suryapi.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181