Sur Yapı'dan 'Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk' kampanyası!
Sur Yapı'nın "Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk" kampanyası 31 Mayıs'a kadar Sultanbeyli'deki İlkbahar'ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri için geçerli olacak. 

Konut fiyatı üzerinden yüzde 7 indirimin yapıldığı kampanyada daireler için yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor. Kampanyada toplam tutarın yüzde 59'luk kısmı için 120 ay 0.69 kredi oranı sunuluyor. Kalan tutar ise 4 yılda vade farksız yüzde 10'luk ara ödemeler şeklinde tamamlanıyor.

İKİ PROJEDE DE LOKASYON AVANTAJI
İnşaatın devam ettiği İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projeleri; Kuzey ormanları, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanında yer alıyor. Ataşehir'e yaklaşık 10 dakika mesafede olan projeler, aynı zamanda hızlı tren hattı, yapımı devam eden 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergahında bulunuyor. Projeler, Sultanbeyli Devlet Hastanesine ve metro hattına da komşu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ihsan demir 8 yıl önce

yüzde 65 engelim peşinatsız ev almak istiyorum yardımcı olsanız memnun olurum engeli memurum

banner182

banner181