Sur Yapı Gölbahçe Evleri konum!
21 dönüm proje alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Gölbahçe Evleri konum detaylarını sizler için araştırdık.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri konum detayları şu şekilde; İstanbul Sultanbeyli'de konumlanan Sur Yapı Gölbahçe Evleri konum olarak 3. Köprü Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanı başında bulunuyor. Gölbahçe Evleri, Ataşehir’e yaklaşık 10 dakika mesafede, aynı zamanda hızlı tren hattı, yapımı devam eden 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergahında yer alıyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri harita görseli;


Toplam 227 adet konuttan oluşan projede bahçe katlı, geniş teraslı dublex dairelerle birlikte farklı metrekarelerde daireler yer alıyor. 6 bloktan oluşan projede çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen birbirinden farklı temalı oyun ve spor alanları bulunuyor.

2+1,3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede 7.000 metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesinde çocuklar için klasik park anlayışından uzaklaşarak toprak ile bütünleşecekleri ve doğadan kopmadan büyüyecekleri bir yaşam alanı yer alıyor. 

Sur Yapı Gölbahçe Evleri konum ile ilgili gelişemeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181