Sur Yapı Gölbahçe Evleri'nde taksitler 4 bin 100 TL'den başlıyor!
2+1,3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Sur Yapı Gölbahçe Evleri'nde taksitler 4 bin 100 TL'den konut alıcılarına sunuluyor.

Sektörü canlandırmak adına GYODER, İNDER ve KONUTDER'in başlattığı 'Birlikten güç doğacak türkiye kazanacak' kampanyasına Sur Yapı 12 projesi ile katılıyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat uygulanıyor. Toplam 227 adet konuttan oluşan Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde çocuklar için klasik park anlayışından uzaklaşarak toprak ile bütünleşecekleri ve doğadan kopmadan büyüyecekleri bir yaşam alanı yer alıyor. 

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 7.000 metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde bahçe katlı, geniş teraslı dublex dairelerle birlikte farklı metrekarelerde daireler yer alıyor. İstanbul Sultanbeyli'de konumlanan proje 21 dönüm proje alanı üzerinde 6 bloktan oluşuyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri fiyat? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181