Sur Yapı İlkbahar 2. etap fiyat!
Anadolu Yakası Sultanbeyli'de konumlanan projenin ikinci etabında, lansmana özel yüzde 5 indirim imkânının yanısıra tamamı peşin ve peşin+banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor.

Az katlı mimarisi, geniş bahçeleri ve sosyal tesisleri ile öne çıkan projede 2+1 daireler 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.

4 yatay bloktan oluşan İlkbahar 2. etapta rojede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 152 adet daire yer alıyor.

Dairelerin gül ve meyve bahçelerine açıldığı projede yüzde 50 peşinat, 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği veya yüzde 5 peşinat, yüzde 65 banka kredisi ile kalan yüzde 30'luk kısımda 36 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve sosyal tesisin de bulunduğu İlkbahar'ın ikinci etabında ayrıca tek potalı açık spor alanı, çocuk oyun alanları ve kafeler de bulunuyor.  

Sur Yapı İlkbahar iletişim!
Adres: Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No: 940 Ümraniye/İstanbulp>
Telefon: 444 5 787
Web: www.suryapiilkbahar.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181