Sur Yapı İlkbahar 2. etap lokasyon!
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Sur Yapı İlkbahar 2. etap lokasyon detaylarını sizler için araştırdık.

Sur Yapı İlkbahar 2. etap lokasyon detayları şu şekilde; İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Sur Yapı İlkbahar 2. etap konum olarak Sultanbeyli'de konumlandırılıyor.

Sur Yapı İlkbahar 2. etap harita görseli;


Sur Yapı tarafından inşa edilen Sur Yapı İlkbahar'ın 2. etabında 200 adet konut yer alıyor. Doğayla özdeş peyzaj düzenlemesi, iki farklı büyüklükte tasarlanan bahçesi, keyifli aktivite ve sosyal alanlarıyla Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesinde dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. 5 blokta 304 konuttan oluşan ​Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesinde geniş sosyal donatı alanları yer alıyor.

Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesi teslim tarihi? Tıklayınız.
Sur Yapı İlkbahar 2. etap nerede ? Tıklayınız.

Sur Yapı İlkbahar 2. etap lokasyon detaylarını sizler için derledik. Sur Yapı İlkbahar 2. etap ulaşım ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181