Sur Yapı Koşuyolu projesi ön talep topluyor!

Daire satışının 30 Kasım'da gerçekleşecek lansman ile başlayacağı Sur Yapı Koşuyolu projesinde ön talep toplanıyor. Sur Yapı Koşuyolu projesine ön talepte bulunmak için tıklayınız.
 
21 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan Sur Yapı  Koşuyolu projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı seçeneklerde daireler yer alıyor. E-5 Koşuyolu girişinin hemen yanında ve E-5 ile doğrudan bağlantılı bir konumda yükselecek olan Sur Yapı Koşuyolu projesine çok yakın bir mesafede yer alan Avrasya Tüneli ile Avrupa ve Anadolu Yakası arasında geçiş sağlanabilecek. 

Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna da oldukça yakın mesafede olan Sur Yapı Koşuyolu projesi ulaşım kolaylığı ile de dikkatleri üzerine çekecek.

Toplam 100 dairenein yer alacağı Sur Yapı Koşuyolu projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181