Sur Yapı Muhit nerede?
​18 bin 316 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Muhit nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

48 bin metrekare büyüklüğünde inşaat alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Muhit nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Sur Yapı güvencesi ile Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlanan proje Sancaktepe’nin en önemli ulaşım aksları üzerinde yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, TEM Otoyoluve E-5 bağlantı yollarına yakın mesafede bulunan proje, Üsküdar-Sancaktepe metrosunun Abdurahmangazi Durağına çok yakın konumda bulunuyor. 

7 blokta 217 konuttan oluşan projede  68 ila 486 metrekare aralığında 32 farklı daire tipi yer alıyor. 12 adet ticari alanın yer aldığı projede konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Ayrıca projede pergola altı dinlenme alanları, çimtepeler, süs havuzları, güneşlenme terasları, dinlenme alanları, gül bahçesi, zen bahçesi, çim aktivite alanları, açık ve kapalı otopark imkanı, 3 pota basketbol alanı, açık ve kapalı havuz, fitness, stüdyo ve kafe alanları, çocuk yüzme havuzu, bulunuyor.

Sur Yapı Muhit nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe konut kampanyası için tıklayınız.
Sur Yapı Muhit Sancaktepe fiyat için tıklayınız.
Sur Yapı Muhit Sancaktepe örnek daire için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181