Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 fiyat!
Reysaş GYO'nun arsası üzerinde hayata geçirilecek Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 fiyat bilgisi henüz netleşmedi.

İstanbul Sancaktepe'de konumlandırılacak Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 fiyat bilgisi netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır. Sur Yapı Muhit Sancaktepe'nin devamı olan projenin Eylül ayında satışa çıkması planlanıyor. Lokasyonu ile konut alıcılarının dikkatini çekeceği düşünülen projede daire sayısı, daire tipleri, ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Ayrıca firma Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinin de inşaat çalışmalarına devam ediyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselmeye devam eden proje 217 daire ve 12 ticari üniteden oluşuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 10 katlı 7 bloğun yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 68 ile 486 metrekare arasında değişiyor.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 fiyat bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181