Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 teslim tarihi!
İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilecek olan Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 teslim tarihi bilgisi henüz netleşmedi.

Reysaş GYO'nun arsası üzerinde hayata geçirilecek Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 teslim tarihi bilgisi netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır. Lokasyonu ile konut alıcılarının dikkatini çekeceği düşünülen projenin Eylül ayında satışa çıkması planlanıyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe'nin devamı olan Sur Yapı Muhit 2 projesinde daire sayısı, daire tipleri, ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Ayrıca firma Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinin de inşaat çalışmalarını sürdüyor. 10 katlı 7 bloğun yer aldığı proje ​İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselmeye devam ediyor. 217 daire ve 12 ticari üniteden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede dairelerin büyüklükleri 68 ile 486 metrekare arasında değişiyor.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 teslim tarihi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Sur Yapı Muhit Sancaktepe 2 fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181