Tek Merve Plaza daire planları!
2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Tek Merve Plaza daire planları sizler için araştırdık.

Butik konsepti ile inşa edilen Tek Merve Plaza daire planları belli oldu. Tek Merve Plaza daire planları ve Tek Merve Plaza kat planları için tıklayınız.

İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Ümraniye ilçesinde yükselen projede sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı 120 araçlık çift katlı kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor. Ofis, konut ve ticari alanların yer aldığı projede 2+1 daireler 83 ve 90 metrekare, 3+1 daireler 112 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.

Tek Merve Plaza Ümraniye projesinde 2 blok konut için 1 blok ise ofisler için inşa ediliyor. Toplam 3 adet bloğun yükseldiği projede 72 daire yer alıyor. Tek Merve İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 83 metrekareden başlıyor. 

Tek Merve Plaza daire planları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tek Merve Plaza nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 Tek Merve Plaza teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181