Teknik Yapı Bağdat Caddesi projeleri!
Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Teknik Yapı Bağdat Caddesi projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Teknik Yapı Bağdat Caddesi'nde İskele Apartmanı, Coşkan Sitesi, Seben Apartmanı ve Özgen Apartmanı'ı inşa ediyor. Teknik Yapı Bağdat Caddesi projeleri detayları şu şekilde;

İskele Apartmanı
12. katı dubleks olarak tasarlanan projede dubleks daireler 7+1 seçeneği ile 365 metrekare büyüklüğünde yer alıyor. Karma konsepte sahip olan proje 12 kat olarak inşa edildi. Her katta tek daire konsepti ile tasarlanan proje konumu ile dikkat çekiyor.

Coşkan Sitesi
Bağdat Caddesi'ne 130 metre mesafede bulunan Coşkan Sitesi projesinde açık ve kapalı havuz, fitnes center, hamam, sauna, yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Ayrıca projede her bağımsız bölüm için 2 adet kapalı otopark bulunacak.

Seben Apartmanı
Dikey mimariye sahip olan Seben Apartmanı projesi Bağdat Caddesi'de 1 dakikalık mesafede bulunuyor. Sahil yoluna, marinalara ve Anadolu Yakası’nın en güzel noktalarına yakın konumda olan proje Bağdat Caddesi’nin yanı başında, İstanbul’un nezih semtlerinden Erenköy’de yer alıyor. Projede konut alıcılarına açık havuz imkanı sunuluyor.

Özgen Apartmanı
Bağdat Caddesi’nin yanı başında, sahile yürüme mesafesinde ve İstanbul’un en nezih bölgelerinden Fenerbahçe’de konumlanan projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri planlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede açık havuz kapalı otopark imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

Teknik Yapı Bağdat Caddesi projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181