Teknik Yapı'dan Kartal'a yeni proje!
Teknik Yapı, son 7 yılda Kartal'da 2 bin 250 konut inşa etti. Yatırımcısına da yüzde 400'e varan prim yaptırdı. Şirket, 2008'den bu yana bölgede inşaat yapıyor. Teknik Yapı'nın bölgedeki ilk projesi Uplife Park. Projeden daire alanlar, 8 yılda yaklaşık yüzde 400 kazanç sağladı. Şirket, Uplife Park'ın ardmdan Kartal'da Uprise Elite, Uptwins, Upcity Flats, Upcity Residence'ı inşa etti. Şimdi ise bu projelere yenilerini eklemek için hazırlık yapıyor.

HAVARAY HATTI GELİYOR
Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, kara, deniz ve hava yollarının kesişim bölgesinde yer alan Kartal'ın, KadıköyKartal metrosuyla daha da ön plana çıktığını söyledi. Ayrıca havaray hattı ve yeni liman projeleriyle yeni potansiyeller sunduğunu belirtti. Kartal'ın kentsel dönüşümde önemli mesafeler aldığını da ifade eden Umut Durbakayım, "Bölgede konut ve ticari fonksiyonlu alanlara dönüşüm için elverişli büyük parseller var. Bu da yatırımcüara yeni fırsatlar sunmamızı sağlıyor. Geçtiğimiz 8 yüda Kartal'ın Teknik Yapı'ya güveni, ekonomik ve sosyal anlamda kazanç olarak geri döndü. Yaptığımız projelerle yatırımcımıza kazandırırken okul, spor salonu gibi tesislerimizle de sosyal sorumluluğumuzu yerine getirdik" dedi.

YENİ PROJELER YOLDA
Durbakayım, bölgede uygun proje yapabilmek için 2 yıldır görüşmeler yaptıklarını belirtti. Şirketin yıl içinde sonuçlandırmayı hedeflediği iki proje var. Bir projeyi yıl sonuna kadar satışa sunmayı hedeflediklerini söyleyen Durbakayım, "Yaklaşık 750 konutluk yeni proje, sahil ile E5 arasında olacak" bilgisini verdi.

Posta Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181