Teknik Yapı Fikirtepe Ziverbey projesi!
Türkiye'de kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fkirtepe'de konumlanan Teknik Yapı Fikirtepe Ziverbey projesi geliyor.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde hayata geçirilecek olan Teknik Yapı Ziverbey projesi çalışmaları devam ediyor. 2018'in ilk çeyreğinde başlaması planlanan proje köprü yoluna cepheli olarak inşa edilecek. Önünün kapanma ihtimali olmayan bir proje olan Teknik Yapı Ziverbey projesi Fenerbahçe Stadı'na en yakın bölgede yer alacak.

Konut fiyatlarının 2013'ten beri yüzde 1801 arttığı Fikitepe'de 23 projenin yapımı ve satışı devam ederken 7 yeni proje de ilerleyen tarihlerde başlayacak. 2011 yılında kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden sonra projelerin hızla hayata geçirildiği Fikirtepe markalı konut projeleri ile dikkatleri çekiyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NUMAN MURATHAN 6 yıl önce

B-E-K-L-İ-Y-O-RU-Z

Avatar
Numan MURATHAN 1 yıl önce

Hala inatla B.E.K.l.İ.Y.O.R.U.Z...nokta.

banner182

banner181