Teknik Yapı Suadiye Sahil Sitesi!
Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Teknik Yapı Suadiye Sahil Sitesi AVT Mimarlık tarafından tasarladı.

8 adet az katlı blok ile bir adet 19 katlı rezidanstan oluşan Teknik Yapı Suadiye Sahil Sitesi projesinde alçak katlı bloklarda dairelerin büyüklüğü 107 metrekare ile 167 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca projede rezidans bloğu ise her katında 335 metrekarelik deniz manzaralı 5+1 daireler yer almaktadır. Lokasyonu ile dikkat çeken proje İstanbul'da Kadıköy'ün gözde semti Suadiye'de yer alıyor. 

Ayrıca Teknik Yapı Suadiye Sahil Sitesi projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, fitness salonu, sauna, buhar odaları, her daireye 2 adet kapalı otopark, dinlenme ve yürüyüş alanları, akıllı ev otomasyon sistemi ve 7/24 güvenlik Suadiye Sahil'in donatıları arasında yer alıyor.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181