Tepe Aura'da peşinde yüzde 25 indirim kampanyası!
16 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Tepe Aura'da peşinde yüzde 25 indirim kampanyası başlatıldı. Tepe Aura projesinde başlatılan kampanya 31 Aralık 2017'ye kadar sınırlı sayıdaki daireler için geçerli olacak.

3 katlı 16 blok olarak tasarlanan Tepe Aura projesi yatay bloklardan meydana geliyor. Satışları devam eden Tepe Aura projesinde geniş peyzaj alanları bulunuyor. Tepe İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tepe Aura 98 adet konuttan oluşuyor.​

1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde bahçeli, teraslı ve dubleks seçenekleri bulunan Tepe Aura projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 1 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri yer alıyor.

Tepe Aura teslim tarihi? Tıklayınız.

Tepe Aura nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181