The Mandarins Acıbadem 2.etap Haziran'da başlıyor!
Mandarins Gayrimenkul tarafından Fikirtepe ve Hasanpaşa'nın kesişme noktasında hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem'de satışların yüzde 65'i tamamlandı. İki etap olarak tasarlanan ve ikinci etabı haziran ayında başlayacak olan The Mandarins Acıbadem'in toplam yatırım tutarı 1 milyar 200 milyon TL'ye ulaşıyor. 1+1'den 5+1 dublekse uzanan daire seçeneklerinin bulunduğu projede daire fiyatları 590 bin TL'den başlıyor.

Mandarins Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, 2018 Mayıs'ında tamamlanacak olan projede tapuların sahiplerine hemen teslim edildiğini ifade etti. Özeçoğlu, projenin metro, metrobüs ve Avrasya Tüneli'ne komşu konumda yer aldığını belirterek "Proje yatırımcısına lansman öncesinden bugüne yüzde 40 oranında kazandırdı. Bölgedeki markalı konut projelerinin metrekare satış fiyatları da 10-15 bin TL'ye ulaştı" dedi. Bölgede sınırlı sayıda arazi bulunduğuna dikkat çeken Özeçoğlu, bugün bölgedeki markalı konut projelerinden daire satın alanların, beş yıl sonra konutlarının yüzde 60 dolayında değerlendiğim göreceklerini belirtti.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181