The Mandarins Acıbadem tanıtıldı!
Mandarins Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem, Acıbadem, Fikirtepe ve Hasanpaşa'nın kesişme noktasında yer alan özel lokasyonu, kapanmayan manzarası ve detaylarda farklılaşan iç mimari özellikleriyle yenilikçi bir yaşam tarzını hayata geçiriyor. 1+1’den 5+1 dublekse uzanan daire seçeneklerinin yer aldığı The Mandarins Acıbadem’de daire fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

10 ayda satışların yarısı tamamlandı
Basın buluşmasında The Mandarins Acıbadem'in yatırım tutarının 550 milyon TL olduğunu, yan adada geliştirilen ikinci etapla birlikte projenin toplam yatırım değerinin 1.200 milyon TL'ye ulaştığını ifade eden Mandarins Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, yaklaşık 10 aydır satışta olan dairelerinin yüzde 55'inin satışlarının tamamlandığını belirtti. Projenin ikinci etabına 2017'in başında başlayacaklarını söyleyen Özeçoğlu, Mandarins Gayrimenkul'un markalaşma hedefi doğrultusunda önümüzdeki dönemlerde ‘The Mandarins' çatı markası altında yeni projeleri hayata geçireceğini vurguladı.

The Mandarins Acıbadem'in şehrin merkezinde, her türlü konforun yanı sıra hayatı kolaylaştıran detayları içeren özel bir proje olduğunu ifade eden Özeçoğlu, lokasyonuyla da sakinlerine büyük avantaj sağladığını belirtti. The Mandarins Acıbadem'in metro ve metrobüse yürüme mesafesinde yer aldığını dile getiren Özeçoğlu, projenin 2016 Aralık ayında hizmete girecek Avrasya Tüneli'nin çıkış noktasına yakınlığına da dikkat çekti. 2018 Mayıs'ında projenin tamamlanacağını belirten Özeçoğlu, projeden konut alanlara tapularının hemen teslim edildiğini ve bunun bölgede tek uygulama olduğunu vurguladı.

Yaşama değer katan artılar
Çağdaş teknolojilerle hayatı kolaylaştıran ve yapı sektörüne yenilikçi bir vizyon kazandıran The Mandarins Acıbadem, ısıtmalı açık ve kapalı yüzme havuzundan ekstra ses yalıtımlı duvarlara, yanmaz dış cephe kaplamalarına, elektrikli araç şarj ünitesinden fark yaratan concierge hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede çağın mimari anlayışını yenilikçi boyutlarıyla konut sahiplerinin hizmetine sunuyor.

The Mandarins Acıbadem bulunduğu lokasyon sayesinde İstanbul’da yaşamı kolaylaştırıyor. Metro 200 metre ve metrobüs 100 metrelik yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Kadıköy Meydanı, Fenerbahçe, Kalamış, Boğaz Köprüsü ve Marmaray bağlantısı ise birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Lokasyon avantajı sayesinde The Mandarins Acıbadem sakinlerine kent içinde ulaşım sorunu yaşatmıyor. Kadıköy’ün tam kalbinde yer alan The Mandarins Acıbadem, yüksek bir mevkide yer alması nedeniyle kapanmayan bir İstanbul manzarasına da sahip bulunuyor. Kafeleri, restoranları, spor salonu ve alışveriş sokağı ile kent yaşamını sakinlerinin ayağına getiren The Mandarins Acıbadem, İstanbul’u yaşatan yaşam merkezi olarak fark yaratıyor.

Yaşam konforunu öne çıkaran bir proje olan The Mandarins Acıbadem, ince detayları bir araya getirerek mükemmeliyeti hedefliyor. Yaşam alanlarında en kaliteli ürün kullanıma özen gösteren projede odalar bol güneş görecek açılarda konumlandırılıyor, aydınlık ve ferah odalar tasarlanıyor. Dairelerin tavan yüksekliğinin net 3.15 metre olarak tasarlanması ise hacimsel büyüklük ve ferahlık yaratıyor.

Çocuk odalarında kilitli pencere sistemi, banyolarda kaymayan özel zemin, çocuk oyun alanlarında yüksek güvenlik, açık ve kapalı yüzme havuzları, İstanbul’u kuşbakışı gören seyir terası gibi birçok küçük detayı bir araya getiren The Mandarins Acıbadem, mükemmel konforu hayata geçiriyor.

The Mandarins Acıbadem hayatı kolaylaştıran özel hizmetleriyle teknolojiyi yaşam konforunun bir parçası kılıyor. Özel hizmetler arasında yer alan Sensehome teknolojisi evin iklimlendirilmesinden havalandırılmasına, aydınlatılmasından güvenliğine kadar zaman isteyen çeşitli işleri cep telefonuna taşıyor. Akıllı telefonlarla uyumlu olan Sensehome teknolojisi ile evin ısı konforu yönetiliyor, jaluzi kontrolü yapılıyor, aydınlatma sistemi kontrol ediliyor, zamanlama ayarı ile gece ve gündüz modları bulunuyor ve butler hizmetlerini uygulama üzerinden yönetebiliyor. Butler hizmetleri ise sabah, öğle ve akşam olmak üzere sakinlerin ihtiyaçlarını günde üç kez karşılıyor. Teknolojiyi geleceğe dönük olarak da kurgulayan The Mandarins Acıbadem’in otoparkında elektrikli otomobiller için de şarj istasyonu da bulunuyor.

Misafirlik ise The Mandarins Acıbadem’de çok daha keyifli yaşanıyor. Guest House sistemi ile The Mandarins Acıbadem, ücretsiz otel konforu sunan misafir odalarında misafirlere konforlu konaklama imkanı sağlıyor. Guest House hizmeti sayesinde şehir dışından ya da yurt dışından gelen misafirleri ağırlamak kolaylaşıyor. Odalarda misafirlerin konforu için her türlü küçük detay eksiksiz yer alıyor.

Özel hizmetler arasında yer alan Airsense teknolojisi ise evin havasının temizliğini, sıcaklığını ve soğukluğunu en ideal düzeyde sağlama imkanı sunuyor. Her odada aynı iklimlendirmeyi yaratan teknoloji, evin havasının daima sağlıklı kalmasını da sağlıyor. Ekstra ses yalıtımlı duvarlar ise odadan odaya çok daha az ses geçiriyor ve çok daha sağlıklı ve verimli uyku imkanı sağlıyor.

The Mandarins Acıbadem evde kullanılmayan eşyalar, alet edevat için kişiye özel depo hizmeti de sunuyor. Mevsimlik ya da dönemlik kullanılan eşyaları saklamak için de iyi bir çözüm olan kişiye özel depo hizmeti, evin içinde daha fazla yaşam alanı kalmasına da imkan sağlıyor.

The Mandarins Acıbadem, sunduğu küçük hizmetlerle de fark yaratıyor ve hayatı kolaylaştırıyor. Çağdaş yaşamın vazgeçilmezi USB girişlerin duvara entegre olması ya da özel su arıtma sistemi ile çeşme suyunun içilebilir hale getirilmesi bunlardan bazıları.

The Mandarins Acıbadem’de ayrıca konut yönetim hizmetlerinde 2. el satış ve kiralama yönetimi ayrıcalıklarının yanında vergisel ve hukuki danışmanlıktan, dekorasyon ve tadilata kadar pek çok hizmet sunuluyor. Organizasyon hizmetlerinde kuru temizleme, temizlik, fatura ödeme, catering hizmetleri gibi pek çok konuda kolaylık sağlanırken, back-up hizmetlerinde back-up kartı ile seyahat, eğlence gibi alanlarda rezervasyon ve organizasyon kolaylığı sağlanıyor.

Bölgenin bilimsel onaylı ilk projesi
The Mandarins Acıbadem, İTÜ’den aldığı uluslararası standartlara uygun statik onay ile Kadıköy’ün kentsel dönüşüm bölgesinde bir ilki de gerçekleştirdi. İTÜ, projenin inşa edileceği bölgenin ve proje sahasının zemin özellikleri, betonarme taşıyıcı sistemin, yapılara gelmesi olası yüklerin, deprem yönetmeliği standartlarının, zemin raporu ile yapıların taşıyıcı sistemlerine göre temel sistemlerinin ve proje çizimlerinin genel konstrüktif esaslara uygunluklarını değerlendirdi. Buna göre The Mandarins Acıbadem, statik onay alarak bölgenin bilimsel kurum tescilli ilk projesi olarak fark yarattı.

Sözcü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181