Transform Fikirtepe müşterinin isteklerine göre şekillenecek!
İstanbul Fikirtepe'de Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat iş birliği ile hayata geçirilen Transform Fikirtepe gayrimenkul projesi müşterinin isteklerine göre şekillenecek. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçen projede evlerin, ofislerin ve ortak alanların özelliklerini ve detaylarını projeden alım yapanlar belirleyecek. 'Proje Sensin' uygulaması için özel bir aplikasyon hazırlayan şirket müşterileri dinleyip beklentilere göre hareket edecek. Daire içlerinde boya renklerinden kapılara, zeminlerden mutfak dolaplarına kadar birçok detay alıcının isteğine göre yapılırken, sosyal alanlarda da ne istenildiğine yine müşteri karar verecek. Böylece proje tamamlanınca atıl alanların olmasının önüne geçilecek.

Projenin değerinin yaklaşık 1 milyar lira olduğunu belirten Obaköy Gayrimenkul Genel Müdürü Fatih Küçükcan, "Projemizde 4 blokta 1080 konut ve ofis yer alıyor. Bunların 480'i bize, diğeri hak sahiplerinin. Konutların yüzde 35'i satıldı. Şimdi 230 ofisi satışa çıkardık. Ofislerin metrekare fiyatı 8 -12 bin lira, konutların ise 7-12 bin liraya arasında değişiyor" dedi.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181