Ulusal Grup'tan Kartal'a yeni proje; Emperia Dragos Konutları
Dairelerinde 7. kat seviyesinden sonra deniz manzarası imkanının bulunduğu Emperia Dragos Konutları projesi ​Ulusal Grup imzası ile hayata geçiriliyor.

Projede toplam 144 konut yer alıyor. 2+1 daireleri 71 metrekare ile 88 metrekare, 3+1 daireleri 100 metrekare ile 103 metrekare arasında değişen Emperia Dragos Konutları'nda her daire için bodrum katta bir depo alanı bulunuyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin tasarlanmış olduğu proje kartal konut projeleri arasında yer alıyor.

6 bin 15 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 18 katlı 2 blok yükseliyor.  İstanbul Kartal'da 30 bin 512 metrekare inşaat alanına sahip olan Emperia Dragos Konutları projesinde yüzme havuzu, fitness salonu kafeterya ve çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar planlanıyor.

Emperia Dragos Konutları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Emperia Dragos Konutları fiyat için tıklayınız.

Emperia Dragos Konutları teslim tarihi için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181