Validebağ Konakları'nda cazip ödeme seçenekleri başladı!
Ziya Yılmaz, "Validebağ Konaklarında elimizi taşın altına koyduk. Finans maliyetini üstlendik. Civarda ikinci el konutların metrekare fiyatları dahi 25-35 bin lirayken biz 11.900 TL metrekare fiyatıyla konak satıyoruz" dedi. 

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ'da hayata geçirdikleri Validebağ Projesi'nde Emlak Konut GYO ile birlikte büyük bir 'Özveri kampanyasına' başladıklarını açıkladı. "Ülkemizin içinde bulunduğu konjonktüre ve artan inşaat maliyetlerine rağmen birlikte geliştirdiğimiz Validebağ Konaklan projesinde elimizi taşın altına koyuyoruz" diyen Ziya Yılmaz, Emlak Konut GYO'nun da Dap'ın da gelirlerinden fedakarlık ederek finansmanı yüklendiklerini ifade etti.

%60 FAİZİ BİZ KARŞILIYORUZ 
Ziya Yılmaz, "Altunizade gibi değerli bir semtte, denize bu denli yakın bir projede, konakta villa hayatı yaşamak isteyenler için bir daha ele geçmeyecek bir fırsat sunuyoruz. Bölgede ikinci el konutların metrekare fiyatları dahi 25-35 bin liradan işlem görürken, emsallerine kıyasla yüzde 50 fiyat avantajıyla 11 bin 900 lira olarak belirlediğimiz metrekare fiyatmı şu an Kartal'daki projelerde bile göremezsiniz. Bankadan 84 ay vadeli kredi alınca ödeyeceğiniz yüzde 60 oranındaki faizi biz karşılıyor, yükünüzü hafifleterek, kârınızı artırıyoruz" ifadelerini kullandı.

1.2 MİLYON TL'DEN BAŞLIYOR
5'er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan oluşan Validebağ Konakları'nda fiyatlar 1 milyon 214 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 6+1'e varan daire alternatifleri ve 650 metrekareye kadar dairelerin bulunduğu Validebağ Konakları'nda yüzde 25 peşin, yüzde 75 ise '84 Ay 0 Faiz' avantajıyla sunuluyor. Taksitler İse 10 bin 839'liradan başlıyor.

1 milyonu olana bedavaya geliyor
Bankada 1 milyon TL'si olan için Validebağ Projesi'ndeki dairelerin bedavaya geldiği vurgulanıyor. Buna göre; 1 milyon TLlik mevduatın aylık faiz getirişi 9 bin 780 TL. Bu hesapla 1 milyon TLlik dairenin yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan 750 bin TLsi ise 84 ay taksite bölündüğünde aylık ödeme tutarı 8 bin 900 TL oluyor. Yani faiz getirişi taksitlere fazlasıyla yeterli oluyor.

30 YILLIK BİNALAR % 50 daha pahalı
Ziya Yılmaz, aynı bölgede emsal projelerin hem daha pahalı hem 20-30 yıllık binalar olduğıuna dikkat çekerek, "Validebağ Konakları için metrekare fiyatında yüzde 50 fiyat avantajıyla yeni bir imkan veriyoruz" dedi. Yılmaz, kampanyanın 31 Mart 2018 tarihine kadar devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181