Villa projeleri İstanbul Anadolu Yakası!
Villa projeleri İstanbul Anadolu Yakası ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

Yatırımcının beğenisini toplayan villa projeleri İstanbul Anadolu Yakası kapsamında yükselmeye devam ediyor. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda da hayata geçirilen lüks villa projeleri İstanbul Anadolu Yakası satışları sürüyor.

İşte villa projeleri İstanbul Anadolu Yakası listesi;

Colorist Panorama
​77 adet villadan oluşacak olan Colorist Panorama projesinde sosyal tesis, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, tarihi şato, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları ve havuz planlanıyor.  CFR Yapı imzası ile yükselecek olan CFR Yapı Colorist Panorama Şile projesinde 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks seçenekleri yer alıyor. Colorist Panorama daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Düşler Vadisi Riva
442 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan projede okul için 15 bin metrekare, ticaret ve sosyal tesis alan için 10 bin metrekare, cami için 1.500 metrekare ve otopark alanları için ise 60 bin metrekarelik alan ayrılacak. 6 bin 500 kişinin yaşaması planlandığı projede  2+1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 oda şeklinde villalar planlanıyor. ​Emlak Konut ve TOKİ güvencesi ile Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi Riva İstanbul projesinde 1550 villa yer alıyor. Düşler Vadisi Riva daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Dekar Kıyıbahçe
Dekar Asmalı Hayat ve Asmalı Bahçeşehir projelerine devam eden Dekar Yapı yeni projesi Dekar Kıyıbahçe'yi Çekmeköy Ömerli'de inşa edecek. Dekar Yapı aynı zamanda Asmalı Bahçeşehir ve Dekar Asmalı Hayat projelerinin satışlarına devam ediyor. Dekar Kıyıbahçe detayları için tıklayınız.

Villa projeleri İstanbul Anadolu Yakası listesini sizler için derledik. Anadolu Yakası villa projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayafasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181