Yakapark Yakacık Kartal'da yükselecek!
Toplam 166 daireden oluşacak olan Yakapark Yakacık İstanbul Kartal'da yükselecek.

6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan projede daireler 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 3+2 seçenekleri ile tasarlanıyor. Blokların ikisi 12 ve biri 16 katlı olarak inşa edilecek olan Yakapark Yakacık projesinde dairelerin büyüklükleri 81 ila 294 metrekare arasında değişim gösterecek. Toplam 3 bloğun yükseleceği projede gri su sistemi ile yüksek aidatların önüne geçileceği öngörülüyor. Ön talep toplama sürecinde olan Yakapark Yakacık projesinde araçlar için kapalı otopark imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

Y.Gülhan İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Yakapark Yakacık projesinde şömine ve barbekü alanı, kış bahçesi, şelale süs havuzu, pilates alanı, botanik bahçeleri, meyve bahçesi, sera alanı,  kafe vitamin bar,  sauna, buhar odaları, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odaları, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis, basketbol, voleybol, mini futbol vb. çok amaçlı spor sahası, trambolin, bisiklet ve paten yolu, squash salonu, play station ve mobil oyun odaları, sinema odası, party ve kareoke odası, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanları kreş, seyir terası gibi sosyal imkanlar yer alacak.

Yakapark Yakacık nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Yakapark Yakacık teslim tarihi için tıklayınız.
 
Yakapark Yakacık fiyat için tıklayınız.
 
Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181