Yalı Bostancı Kadıköy fiyat!
Firmanın Türkiye’deki ilk kentsel dönüşüm projesi olan Yalı Bostancı Kadıköy fiyat bilgisi henüz netleşmedi.

Yalı Bostancı Kadıköy fiyat bilgisi netleştiğinde sitemizde yer alacaktır. 11 parselin birleşimi ile inşa edilecek olan projede 5 katlı yatay blok yükselecek. Daire seçenekleri ve büyüklüklerinin henüz netlik kazanmadığı projede kapalı otoparklar, çocuk oyun alanları, dükkanlar, sosyal tesisler, güvenlik, peyzaj düzenlemeleri ve sosyal hayatın vazgeçilmezi olan mağazaları bir araya getiren kent meydanı bulunacak. 

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kadıköy'e bağlı Bağdat Caddesinde konumlandırılacak proje  Fatsa Şirketler Grubu’nun yurtiçi inşaat işleri iştiraki olan BHB Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. imzası ile hayata geçirilecek. Kadıköy yeni konut projeleri arasında bulunan projede ön talep süreci başladı.

Yalı Bostancı nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Yalı Bostancı teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181