Yeni konut projeleri İstanbul Zeytinburnu!
Yeni konut projeleri İstanbul Zeytinburnu listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan İstanbul Zeytinburnu konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Zeytinburnu konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

İşte yeni konut projeleri İstanbul Zeytinburnu listesi

Nidapark Denizatı
340 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Nidapark Denizatı projesi İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilecek. 'Nidapark' markalı konut projelerinin en yenilerinden olan Nidapark Denizatı projesinin tasarımını Aukett Swanke Mimarlık gerçekleştirdi. Sektörde adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Denizatı projesi kentsel dönüşüm çerçevesinde tasarlanacak. Nidapark Denizatı​ teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Panorama
Konut, cadde dükkanları ve mağazalar yer alacağı İstanbul Panorama projesi İstanbul Zeytinburnu'nda yükselecek. 53 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan İstanbul Panorama projesi İstanbul Panorama projesinde 90 adet cadde mağazası bulunacak. 125 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İstanbul Panorama projesi 650 daireden oluşacak. İstanbul Panorama projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Yeni konut projeleri İstanbul Zeytinburnu listesini sizler için derledik. İstanbul Zeytinburnu inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181