Yeşilce Aydos Pendik telefon!
İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinde konumlanan Yeşilce Aydos Pendik telefon detaylarını sizler için araştırdık. 

Satışlarının devam ettiği Yeşilce Aydos Pendik telefon bilgisi belli oldu. Yeşilce Aydos satış ofisi bilgisi şu şekilde;
Yeşilce Aydos telefon : +90 212 414 98 98

10 bloğun yükseldiği projede ​Kiptaş, bloklardan birini zemin +9 kat, diğerini ise zemin+5 kat olarak inşa ediyor. İki blokta 331 dairenin bulunduğu projede 350 araçlık kapalı otopark imkanı konut alıcılarına sunuluyor. 

Aydos Ormanlarına komşu olan proje Kiptaş imzası ile yükseliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen projede çocuklar için oyun alanları, fitness salonu, sauna, hamam, 7/24 güvenlik hizmeti bulunuyor. 

Yeşilce Aydos Pendik telefon detaylarını sizler için derledik. Yeşilce Aydos iletişim ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Yeşilce Aydos adres için tıklayınız.

Yeşilce Aydos teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181