Yeşilce Aydos stok daireleri riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa çıktı!
KİPTAŞ; Pendik ilçesinde bulunan Yeşilce Aydos projesindeki stok daireleri öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar veya riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa çıktı.

10 blok 331 konuttan oluşan Pendik Yeşilce Aydos projesindeki hemen teslim 100 daire peşin 347 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kampanya ile ilgili bilgiler KİPTAŞ’ın (kiptas.istanbul) internet sitesinin yanı sıra sosyal medya hesaplarında yer alıyor. Ayrıca Merkezefendi’de bulunan KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’ne başvurarak detaylı bilgi almak mümkün.

Kampanya kapsamında; 30 Eylül-14 Ekim tarihleri arasında, İstanbul’da oturduğu riskli yapı raporlu veya riskli alandaki evi dışında herhangi bir evi olmayan, 18 yaşını doldurmuş ve ödeme alışkanlığına sahip kişiler için satış süreci başlayacak. KİPTAŞ; kampanyadan ev alanlarla yapacağı sözleşmeye riskli yapısından veya riskli alandaki evinden kendisinin ya da kira yoluyla bir başkasının yararlanmayacağı taahhüdünü ekleyerek bu verileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile paylaşacak.

Satış kampanyasından elde edilecek gelir sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine kaynak yaratmak için kullanılacak.

Kiptaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181