Yılmaz İnşaat Riva projesi fiyatlar!
Riva arazisi üzerinde geliştirilecek villa projesi olan Yılmaz İnşaat Riva projesi fiyatlar bilgisini sizler için araştırdık.

Yılmaz İnşaat Riva projesi fiyatlar bilgisi şu şekilde; Projede metrekare başlangıç fiyatları lansman dönemine özel olarak 7 bin TL’den başlayacak.

Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arsası için gerçekleştirilen ihalenin kazananı Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Galatasaray Riva projesi ilk etapta 500 villadan oluşacak. 2+1’den 6+1’e kadar çeşitli tiplerde villaların bulunacağı projede her villanın en az 300 metrekare bahçesi olacak. 1 milyon metrekarelik arazinin üzerinde yükselecek olan projede villaların büyüklüğü 160 metrekareden başlayacak.

1500-1600 villadan oluşması öngörülen Galatasaray Riva projesi 3 ya da 4 etap halinde inşa edecek. 869 bin 362 metrekarelik konut alanına sahip olacak olan projede 70 dönüm park alanı, macera parkının yer alacağı 200 dönüm büyüklüğünde özel orman alanı, gölet, yüzülebilir lagün, klinikler, eğitim kurumları ve mağazalar yer alacak.

Yılmaz İnşaat Riva projesi fiyatlar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Yılmaz İnşaat Riva projesi daire fiyatları açıklandı Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181