Yücel Park adres!
Kartal'ın en yeşil projesi olarak lanse edilen Yücel Park adres bilgisini sizler için araştırdık.

Yücel Park adres bilgisi şu şekilde; Orhantepe Mah. Üsküdar Cad. No: 230 Kartal / İstanbul

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilecek olan Yücel Park ulaşım olarak Kartal Cevizli minibüs caddesi üzerinde, denize 900 metre uzaklıkta konumlandırılacak. Ayrıca metroya 5 dakika, Sahil ve Bağdat Caddesine 5 dakika, Avm, hastane ve eğitim kurumlarına 10 dakika ve Havalimanına 20 dakikalık mesafede yer alacak Yücel Park Kartal projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. 

Yücel Park harita görseli;


21 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje Kartal konut pojeleri arasında yer alıyor. Teknik Yapı imzasıyla inşa edilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile tasarlanmış 825 adet daire yer alıyor.

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen projede açık havuz, çocuklar için özel kreş, açık hava oyun alanları, açık kapalı spor alanları, açık hava koşu parkuru, basketbol sahası, sauna ve buhar odası bulunuyor.

Yücel Park adres bilgisini sizler için derledik. Yücel Park konum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yücel Park nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.
Yücel Park teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181