ZRS Yapı'dan Beykoz'a 553 villalık yeni proje; ZRS Yapı Beykoz Villa projesi
İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Beykoz ilçesinde konumlandırılacak olan ZRS Yapı Beykoz Villa projesi detaylarını sizler için araştırdık.

ZRS Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan ZRS Yapı Beykoz Villa projesi Beykoz yeni konut projeleri arasında bulunuyor. 2.470.186,62 metrekare alan üzerine konumlandırılacak olan ZRS Yapı Beykoz projesinde 553 adet villa yer alacak. Yaklaşık 400 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan projede 2237 kişinin yaşacağı planlanıyor.

2.359.157,62 metrekare arsa alanına sahip olan projede 1 adet spor merkezi, 1 adet spor kulübü, 20 adet konaklama tesisi, 13 adet spor tesisi, 30 adet dükkan, 20 adet restoran, 1 süpermarket, 75 adet ofis, 1 adet otopark, 1 adet cami, 1 adet ilkokul, 1 adet ortaokul, 1 adet lise planlanıyor. 

ZRS Yapı Beykoz Villa projesi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ZRS Yapı Beykoz projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
ZRS Yapı Beykoz projesi teslim tarihi için tıklayınız.
ZRS Yapı Beykoz projesi fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181