Altındağ Ali Ersoy Mahallesi’ne yeni kültür merkezi!
Ali Ersoy Mahallesi’nde bulunan, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıkan Altındağ Belediyesi, yepyeni ve modern kültür merkezinin inşaatını tamamladı. Hızla gelişen mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte, daha büyük ve daha modern bir kültür merkezi inşa eden Altındağ Belediyesi, binanın iç dekorasyonunu tamamlamak için çalışıyor.

10 bin metrekarelik dev tesis
İçinde 500 kişilik konferans salonu ile birlikte kadınlar için dersliklerin, spor salonlarının, okuma salonlarının da bulunduğu tesisin inşaatı büyük bir hızla tamamlandı. Yaklaşık 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulan yeni kültür merkezinin, son yıllarda hızla gelişen Ali Ersoy Mahallesi ve çevre mahallelere önemli bir katkı yapması bekleniyor.

Yeni merkez, iç dekorasyonu da tamamlandıktan sonra, faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek. 500 kişilik konferans salonunda pek çok farklı etkinliğin gerçekleştirilmesi hedeflenirken, geniş ve ferah sınıflarda eğitim görecek olan Altındağlı kadınlar, modern spor salonlarına da “merhaba” diyecek. Altındağlı kadınlar, yeni kütüphanelerinde kitap okuyacak ve çok amaçlı yeni salonlarda birbirinden faydalı seminerlere katılacak.

“Tesisi inşallah çok yakında açacağız.”
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 29 Ekim Kültür Merkezi’nin artık ihtiyaca cevap veremeyecek durumda olduğunu ve her yıl tadilat yapmak zorunda kaldıklarını, bu nedenle eskisini yıkarak, yeni bir kültür merkezi yapma kararı aldıklarını söyledi.

Bu kararı hızlı bir biçimde hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Tiryaki, inşaatın oldukça hızlı bir biçimde tamamlandığını söyleyerek, “İç dekorasyonu da kısa sürede tamamladıktan sonra Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır nitelikte, yepyeni ve modern kültür merkezimizi hizmete açacağız. Tüm Altındağlılara şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.


Altındağ Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181