'Altındağ kentsel dönüşümle Ankara'nın modern yüzü haline geldi'!
Altındağ Belediyesi 15 günde bir açılış yaparak, yatırımlarına ara 1 vermeden devam ediyor. Altındağ'da mahalle camileri dönemini başlatan Belediye, son olarak Çamlık Mahallesi'nde Hacı Bektaş-ı Veli Camii'ni hizmete açtı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Çamlık Mahallesi'ne okul da yapılacağının müjdesini vererek, "Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultunda görev alanında olmasa da okul, cami ve spor tesisi yatırımı yapıyoruz. Altındağ fiziken ve zihnen kabuk değiştiriyor. Tarihe not düşüyoruz, Altındağ'daki bu hızlı değişime şahitlik yapıyoruz" dedi. Belediye olarak Altındağ'a üç cami daha kazandırmaya hazırlandıklarını vurgulayan Başkan Tiryaki, "Çocuklar camilerin gölgesinde büyümeli. Altındağ'daki mahalle camilerinde çocuklarımızın gülüşlerini duymak bizi mutlu ediyor. Babalardan çocuklarını ve dedelerden torunlarını camilere götürmesini istiyoruz. Büyük Türk düşünürü ve ozanı, gönül insanı Hacı Bektaş-ı Veli'nin adını taşıyan bu camimiz de ümit ederim ki çocuklarımızla dolup taşar ve camimize gelen çocuklar vatanına, milletine bağlı, Hacı Bektaş-ı Veli'yi tanıyarak ülkemize hayırlı nesiller olarak yetişir" dedi.

ALTINDAĞ HIZLA DEĞİŞİYOR
Altındağ'ın hızlı bir değişim yaşadığını ifade eden Tiryaki, "Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultunda görev alanında olmasa da okul, cami ve spor tesisi yatırımı yapıyoruz. Altındağ fiziken ve zihnen kabuk değiştiriyor. Tarihe not düşüyoruz, Altındağ'daki bu hızlı değişime şahitlik yapıyoruz. Altındağ, 10 yıl öncesinde siyasilerin hiç uğramadığı bir ilçeydi. Kentsel dönüşüm sayesinde Ankara'nın hatta Türkiye'nin modern yüzü haline geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu yıl Ramazan ayında Altındağ'ı tercih ederek iki kez iftara geldi. Cumhurbaşkanımızın yatırımlarımızı takdirle karşılaması ve bizden övgü ile bahsetmesi bizi onurlandırıyor, daha güzel işler yapmaya teşvik ediyor" diye konuştu.

Cami açılışına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Cemil Çiçek, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Altındağ İlçe Müftüsü Enver Türkmen, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, ilçe teşkilatı, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri, birim müdürleri, ilçe muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Star Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181