Altındağ'da 25. Kadın Kültür Merkezi açılıyor!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni daha Altındağ’a armağan ediyor. Gültepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, açılmak için gün sayıyor.

Gültepe Mahallesi’nde kadınlar çok heyecanlı
Gültepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, mahalle sakinleri tarafından heyecanla bekleniyor. Kadınlara sunduğu konfor ve yemyeşil çevresiyle kadınların dünyasını değiştirecek olan kültür merkezi, derslikleri, spor salonu ve çok amaçlı kullanım alanlarıyla kadınlara sanat, spor ve kültürel faaliyetlerle dolu bir hayatın kapısını aralayacak.  

“Altındağlı kadınların eğitimi bizim için çok önemli…”
Her yaşta eğitimin önemine vurgu yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu konudaki yatırımların artarak süreceğini ifade etti. “Altındağ değişecekse, bu değişim eğitimle olacak diyerek çıktığımız bu yolda, bugün geldiğimiz nokta mutluluk verici… Daha fazla kadının bu hizmetlerden faydalanması için çalışmayı sürdüreceğiz. 25’inci Kadın Eğitim ve Kültür Merkezimizin Gültepe Mahallesi’ne hayırlı olmasını diliyorum.” diyen Başkan Tiryaki, herkesi bu merkezlerden faydalanmaya çağırdı.

“Çok yakında açılacak…”
25’inci Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nin yapıldığı mahallenin adının Gültepe olarak değiştiğini, ancak kendisinin geçmişin hatırlanması için Çinçin ismini kullandığını belirten Başkan Tiryaki, bundan 5-6 yıl önce asayiş sorunlarıyla ünlü Çinçin’in bugün Ankara’nın en kıymetli yaşam alanlarından biri haline geldiğinin altını çizdi. Başkan Tiryaki, Gültepeli kadınların hayatını değiştirecek olan merkezin bu ay içinde açılışının gerçekleşeceğinin de müjdesini verdi.


Altındağ Belediyesi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181