Ankara Altındağ'da 2 tesis birden hizmete sunuldu!
Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Ankara milletvekili ve Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam da katıldı. Törenin coşkusuna Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, AK Parti Altındağ ilçe teşkilatı ile Altındağ Belediyesi çalışanları ile Altındağlı vatandaşlar da ortak oldu.
“Altındağ Belediyesi olarak kültür ve sanat hizmetlerine zaman, emek ve para harcıyoruz.”

Konuşmasına Altındağlı vatandaşların bu tür açılışlara artık alışkın olduğunu, çünkü Altındağ Belediyesi olarak her 15 günde bir açılış yaptıklarını belirterek başlayan Başkan Veysel Tiryaki, kış mevsimi geliyor olmasına rağmen, açılış maratonunun hız kesmeyeceğini söyledi. Başkan Tiryaki sözlerine şöyle devam etti:

“Bu bölgede ilk kültür merkezini yaptığımızda, buranın gecekondularla kaplı olduğunu, buraya kimsenin gelmeyeceğini söylediler. Oysa buradaki kültür merkezlerimizin hepsi yılda binlerce kişi tarafından, çok aktif bir biçimde kullanılıyor. Çünkü çevre değişti, zihniyet değişti.”

“Altındağ Belediyesi olarak kültür ve sanat hizmetlerine zaman, emek ve para harcıyoruz.” diyen Başkan Tiryaki, açılan tesislerin, lokal değil, kültür merkezi ve eğitim kurumları olduğunu bir kez daha vurguladı. Başkan Tiryaki “Buralara gelen, faydalanan tüm kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelen değerli milletvekilimize ve sayın Bakanımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu bölgedeki kadınlarımıza örnek oldukları ve rol model oldukları için…” diyerek sözlerine son verdi. Bu zamana kadar Altındağ’da yapılan yatırımlara da dikkati çeken Başkan Tiryaki, daha fazla yapmak zorunda olduklarının, çünkü bunu yapacak güçte olduklarının da altını çizdi. 

“Ben de sizler gibi Altındağlı olmaktan gurur duyuyorum.”
AK Parti Ankara milletvekili ve Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ise “Altındağ Belediyesi’nin tüm tesislerini gezdim. Gerçekten yapılan hizmet, çok değerli bir hizmet… Bu açılış, Altındağ’da 1 ay içinde gerçekleştirdiğimiz 2’nci açılış… Başkanımıza gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ve tüm kadınları bu merkezlerden faydalanmaya çağırıyorum. Başkanımızın daha çok şey yapacağına, daha çok hizmetle yanımızda olacağına inanıyorum. Ben de sizler gibi Altındağlı olmaktan gurur duyuyorum.” dedi. 

 “Kadın ne kadar güçlüyse, toplum da o kadar güçlüdür.”
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ise bir toplumu ayakta tutan en önemli değerin kadınlar ve gençler olduğunun altını çizdi. “Kadın ne kadar güçlüyse, toplum da o kadar güçlüdür.” diyen Kaya, kadın ve gençler konusunda göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Başkan Tiryaki’ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelesini kesti ve ardından tesisi gezdi.

Altındağ Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181