'Ankara Altındağ'da 2017 yılında 140 milyonluk yatırım yaptık'!
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında "2017 yılı Altındağ için 'Yatırım Yılı' oldu. İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda birçok önemli yatırımın açılışını gerçekleştirdik. Ankara'ya ve Türkiye'ye değer katan projelere imza attık. 2018 yılının da Altındağ'ın ve Altındağlıların kazanacağı bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Tiryaki'nin yeni yıl mesajı şöyle:
"Geride bıraktığımız yılda Altındağlıların da desteğiyle çok güzel çalışmaları hayata geçirdik. Altındağ Belediyesi olarak 2017 yılında kentin fiziki ve zihinsel dönüşümü için önemli projeler ve açılışlar gerçekleştirdik. Mahallelerimizin ihtiyaçları ve mahalle dokusuna uygun kentsel dönüşüm kapsamında sağlık merkezinden kültür merkezine, kütüphaneden mahalle camilerine kadar onlarca açılışa imza attık. Altındağ 2017 yılında yatırımcılar açısından en gözde ilçeler arasında yer aldı. Altındağ'ın zihinsel dönüşümü için başlattığımız kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlerimize hız kesmeden devam ettik. Altındağ artık şehre değer katan etkinliklerin yapıldığı bir merkez haline dönüştü.

2003 yılında 33 milyon TL olan belediye gelirlerini, 2017 yılında 312 milyon liraya çıkardık. 2003 yılında yatırıma 2 milyon lira bile harcanamazken, 2017 yılında 140 milyon liralık yatırım yaptık. Uyguladığımız "Değişim Yönetimi Modeli" ile belediyenin yapısını ve işleyişini de tepeden tırnağa değiştirdik.

2018 yılında da, bundan önce olduğu gibi, yılmadan, yorulmadan ve ilk günkü heyecanımızla, doğru bildiğimiz yoldan yürümeye devam edeceğiz. Yeni yılla birlikte yeni umutlarla yeni hedeflere doğru kararlılıkla ilerlemeyi sürdüreceğiz. 'Ağzı dualı Altındağlılarla' çıktığımız bu yolda birlik, beraberlik duyguları içerisinde, çok daha güzel işlere imza atacağız.

Yeni yılın, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Tüm dünya adına sorunların çözüme kavuştuğu, zulüm ve acıların son bulduğu, ülkece birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği bir yıl olmasını temenni ediyor, hepimize sağlık, mutluluk, başarı dolu güzel bir yıl diliyorum.

Altındağ Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181