'Ankara Altındağ giderek değer kazanıyor'!
Başkan Tiryaki, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada Altındağ'da yaşanan hızlı değişime dikkat çekti. Kısa sürede önemli ölçüde mesafe kat ettiklerini vurgulayan Başkan Tiryaki: "Yaşanılabilir bir Altındağ'ın temellerini attık" dedi. Başkan Tiryaki, Altındağ'daki dönüşümün artık zihinlerde gerçekleştiğini ifade ederek değişimin herkes tarafından takip edildiğini söyledi. Altındağ'ın parklarıyla, spor tesisleriyle, kültür merkezleriyle ve sosyal alanlarıyla daha modern bir hale geldiğinin altını çizen Başkan Tiryaki, ilçenin giderek değer kazandığını da belirtti. Başkan Tiryaki, halka daha rahat yaşam alanları sunmak için gece gündüz çalıştıklarını aktardı.

Değişime bu bölgelerde ayak uyduracak
İlçedeki değişime Önder, Hacılar ve Ulubey'in de ayak uyduracağını kaydeden Başkan Tiryaki, kısa bir süre sonra bu bölgelerde modern konutların yükseleceği müjdesini verdi. Vatandaşın imar planlarına yaptığı itirazlar nedeniyle bölgelerdeki yapılaşmanın geciktiğini hatırlatan Başkan Tiryaki, yapılaşmanın önünü açmak için müteahhitlere her türlü kolaylığı sağladıklarını vurguladı. Başkan Tiryaki, birkaç yıl içinde bu bölgelerin de çok değerleneceğini ifade etti.

Altındağ Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181