Ankara'da 25 günlük kapalı yol uyarısı!
Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında, Talatpaşa (Cebeci) Köprüsü’nü yenileme çalışmaları nedeniyle Talatpaşa Bulvarı’nın bir bölümü, Cumartesi (15 Ekim) gecesi saat 22.00’dan itibaren 25 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

DDY tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle; Talatpaşa Bulvarı’nın, Plevne Caddesi ile Mamak Caddesi (Dikimevi Kavşağı) arasında kalan bölümü, 15 Ekim Cumartesi günü saat 22.00’dan 10 Kasım Perşembe gününe kadar kapalı olacak.

Bu süre içerisinde trafik akışı şu güzergahlardan sağlanacak:
Mamak ve Abidinpaşa istikametinden gelip, Ulus istikametine gitmek isteyen araç sürücülerinin Saime Kadın Kavşağı’ndan, Arif Yıldız Caddesi-Plevne Caddesi-Talatpaşa Bulvarı’nı takip etmeleri, Ulus istikametinden gelip, Mamak ve Abidinpaşa istikametine gitmek isteyen araç sürücülerinin de Talatpaşa Bulvarı-Plevne Caddesi-Arif Yıldız Caddesi ve Mamak Caddesi’ni takip etmeleri gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181