Ankara Dikmen Caddesi yenileniyor!
Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in en işlek caddelerinden olan Dikmen Caddesi’ni sil baştan yenileyerek, asfalt ve kaldırım çalışması yapıyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı, Dikmen Caddesi’nin Konya Yolu kesişiminden, Polisevi’nin bulunduğu Çetin Emeç Bulvarı’na kadar olan 6 kilometrelik kısmı sil baştan yeniliyor. Yetkililer, çalışmaların Konya Yolu tarafından başlandığını belirterek, zamanla yıpranan mevcut asfaltın trimer ile kazındığını söylediler.

Asfalt kazıma işleminden sonra serim çalışmalarına başlanacağını kaydeden yetkililer, asfaltın binder tabakasının seriminin ardından, kaldırım çalışması yapılacağını, daha sonra ise modifiye asfalt tabakasının serileceğini bildirdiler.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanabilmesi için 7/24 vardiyalı bir şekilde yapıldığını anlatan yetkililer, Dikmen Caddesi’nin yeni asfaltla kaplanarak kaldırımlarının yenilenmesinin ardından, modern, estetik, araç ve yaya trafiği bakımından daha güvenli bir hale geleceğini söylediler.

Yetkililer, çalışma süresince Dikmen Caddesi’nin kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını ifade ettiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181