Ankara Dikmen Caddesi’nde sona yaklaşıldı!
Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışması yapılan Dikmen Caddesi’nde, asfalt serimi başladı.

Başkent’in dört bir tarafında asfalt yenileme çalışmalarını hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Caddesi’ni de sil baştan yeniliyor. Caddede,  asfalt kaplama ve kaldırım çalışmaları yapılıyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayla, Dikmen Caddesi’nin yıpranan asfaltı, trimer ile kazınıyor, yeni baştan asfalt serim çalışmaları kapsamında binder tabakasının serimine geçiliyor.

Yetkililer, Başkent’in en merkezi caddelerinden biri olan Dikmen Caddesi’nin asfalt ve kaldırımlarının sil baştan yenilendiğini belirterek, çalışmaların Dikmen Caddesi’nin Konya Yolu kesişiminden başlayıp, Polis Evi’nin bulunduğu Çetin Emeç Bulvarı kesişimine kadar 6 kilometrelik bir kısımda yapıldığını belirttiler.
Bir taraftan asfalt kazıma işlemleri devam ederken, bir taraftan da asfalt serim çalışmasının sürdüğünü, binder tabakasının serilmeye başlandığını kaydeden yetkililer, asfalt yenileme çalışması sırasında Dikmen Caddesi’nde yolun kısmi olarak trafiğe kapandığını belirttiler. Yetkililer, çalışmaların süratle tamamlanabilmesi için çalışmaların 7/24 vardiyalı bir şekilde yapıldığını ifade ettiler.

Binder tabakasının serilmesinin ardından Dikmen Caddesi’nin kaldırımlarının da yenileneceğini belirten yetkililer, daha sonra modifiye asfalt tabakasının serilerek Dikmen Caddesi’nin yol ve kaldırımlarının çok daha sağlam ve modern bir hale getirileceğini bildirdiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181