Ankara Hıdırlıktepe, Atıfbey ve Yıldırım Beyazıt'da 200 metruk bina daha yıkıldı!
Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Tahliye ve Yıkım Şubesi Müdürlüğü ekipleri, bu sabah erken saatlerde Hıdırlıktepe, Atıfbey ve Yıldırım Beyazıt bölgelerinde bulunan 200 kadar metruk yapının yıkımına başladı. Gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede yıkım sırasında çevreye toz yayılmaması için itfaiye ekiplerince sulama yapıldı. Yıkım çalışmalarına Başkent EDAŞ ve ASKİ ekipleri de teknik destek sağlarken, Ankara Emniyet Müdürlüğü güvenlik birimleri de yıkım ekiplerinin güvenli bir şekilde çalışmaları için önlem aldı. 3 gün sürecek çalışmalar sonucu 200 kadar yapının yıkımı gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin; modern şehircilik anlayışına uygun, alt yapısı güçlü, sosyal ve kültürel mekanlar, modern konutlar, parklar ve peyzaj alanlarıyla donatılacak bir kentsel dönüşüm uygulamasıyla, bölgenin tarihi ve kültürel dokuya uygun, sağlıklı bir görünüme dönüşmesi amaçlanıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181