Ankara Hisar Park Caddesi'ne estetik dokunuş
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Ankara Kalesi’ne çıkılan turistik yolu daha aydınlık kılmak için zemine led aydınlatma sistemi yerleştirdi. Yol boyunca Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ne kadar ışıl ışıl yanan, Ankara Kalesi’ne çıkılan turistik bir güzergah niteliğindeki Hisar Park Caddesi, gece karanlığında eşsiz bir güzellik kazandı.

HACI BAYRAM’A, YÜRÜYEN MERDİVEN

Büyükşehir Belediyesi, Ulus’ta tarihi Hacı Bayram Camii’nin batı cephesine de özellikle yaşlı ve çocuklu yayaların rahat ulaşımı için yürüyen merdiven
yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, daha önce kot farkı nedeniyle yapılan yüksek merdivenlerden dolayı özellikle yaşlıların, camiye ulaşımda sıkıntı yaşadığını, ancak yürüyen merdivenin yapılmasıyla bu sıkıntının ortadan kalktığına dikkat çektiler.
Yetkililer, otoparkla tarihi surlar arasında kalan zeminin de genel çalışmalar kapsamında Hacı Bayram Camii’nin tarihi dokusuna yakışır şekilde yapılacağını bildirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181