Ankara İnönü Bulvarı'nda asfalt çalışması!
Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülecek çalışma kapsamında; İnönü Bulvarı’nda Karayolları Genel Müdürlüğü önü ile Milli Kütüphane önündeki yan servis yollarında asfalt serimi yapılacak. Yarın başlayacak ve hafta sonu tamamlanacak çalışmalar için yan yollar kısmi olarak trafiğe kapatılacak.

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Ankara’da merkezde bulunan cadde ve bulvarlarda alt yapı çalışmaları veya zamanla yıpranan yollarda asfalt yenileme çalışması yapıldığını belirterek, “Ana cadde ve bulvarlardaki kısmi çalışmalar, vatandaşların ve trafiğin olumsuz etkilenmemesi için hava koşulları uygun olduğu sürece geceli gündüzlü ekiplerimizce hızlı bir şekilde yapılmaktadır” diye konuştular.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181