Ankara Mamak'ta 9 yılda 2 Milyon 715 bin ton asfalt döküldü!
Mamak Belediyesi, ilçenin alt yapı ve üst yapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışmaya devam ediyor. 

İlçede havaların durumuna göre asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde yürüttüğü asfalt çalışmaları ile Mamak’ta 9 yılda 2 milyon 715 bin  ton asfalt serimi gerçekleştirdi. İlçenin her geçen gün büyürken hizmet beklentisinin de arttığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bölgenin gelişme sürecinde alt yapı çalışmalarının önemine dikkat çekerek, “İlçemiz büyüyüp, geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da genişliyor. Yeni yaşam alanları oluştururken bir taraftan bozulan yollarımızı onarıyor, bir taraftan da asfalt serimini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak hizmette mesai kavramının olmadığını gösteriyor” dedi.

Yollarla birlikte yapılaşma da hızlanıyor
İmar çalışmaları tamamlanan mahallelerde yolları kısa zamanda açan ve asfalt çalışmasını yapan Mamak Belediyesi, her açılan yolla birlikte yapılaşmayı da hızlandırıyor. Bölgedeki sokakları tek tek gezerek ihtiyaçları tespit eden ekipler, geçtiğimiz 2017 yılı Ocak ayından itibaren 123.031.025 kg. asfalt, 45.666 metre bordür, 21.463 metre imarlı yol açımı, 17.360 metre malzemeli yol bakımı, 38.714 metrekare tretuvar yapımı gerçekleştirdi. Asfalt çalışmalarının aciliyet sırasına göre belirlenen programlar dâhilinde sürdürüldüğünü belirten Akgül, belediyecilik hizmetlerini ilçenin her köşesine yayarak ihtiyaçların giderildiğini kaydetti.

Mamak Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181