Ankara MİA Projesi başlıyor!
Ankara MİA Projesi (Merkezi İş Alanları) kapsamında kurulan MİA Kooperatifi'nin 3. Olağan Genel Kurulu'nda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Gökşin, 3. kez başkan seçildi.

İskitlerdeki MİA Kooperatifi Genel Merkezi’nde gerçekleşen Genel Kurul'da konuşan Gökşin, üyelere son 1 yılda yaptıkları ve gelecekte yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. 

Başkan Gökşin, İskitler bölgesinin,MİA Projesi ile imajını değiştirmeyi planladıklarını ve bir reklam şirketiyle anlaşma yaptıklarını söyledi. Proje alanına “MiANKA” adı verildiğini ve “Ankara’da yeni bir kent doğuyor” sloganıyla tanıtım çalışması yapılacağını kaydeden Gökşin, "Bu proje, bölgenin imajını yükseltecek" dedi.

Proje alanında içme suyu, pissu ve yağmur suyu altyapılarının ASKİ tarafından tamamlandığını anlatan Başkan Ali Gökşin, bölgede elektrik, doğalgaz ve telefon altyapılarının son aşamaya geldiğini, asfaltlama çalışmalarının başladığını ve gelecek hafta tüm altyapının bitirilmiş olacağını söyledi.

Genel Kurul'un sonunda 2015 yılı çalışma raporu ve bilanço, üyeler tarafından oybirliğiyle ibra edilirken, üyelerin verdiği önerge doğrultusunda, Ali Gökşin başkanlığında yeni yönetim kurulu üyelerini belirleyen liste de yine oybirliğiyle kabul edildi.

210 BİN METRAKAREYİ KAPSIYOR
Ankara’nın kent kimliğine katkıda bulunacak çözümler ortaya koymayı amaçlayan Merkezi İş Alanları (MİA) Projesi, Kazım Karabekir Caddesi, Turgut Özal Bulvarı, İstanbul Caddesi ile Etlik Caddesi'nde yaklaşık, 210 bin metrekarelik alanı kapsıyor. 

Projeyle, kent dokusuna uygun, sade ve rantın tüm alana eşit dağılacağı bir organizasyonla inşa edilecek yapılarda, ticarethane sahiplerinin satacakları materyalleri vitrinlerde sergilemeleri ve ofis olarak dizayn edilen yerlerle birlikte, konut veya atölye olarak kullanılacak alanlara da sahip olmaları planlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181