Ankara'nın yatırımcısı seçici davranıyor!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'nun geçtiğimiz ay yayınladığı 'İllerde Yaşam İndeksi' raporunu referans alan inşaat firmaları Ankaralıların konut alırken seçici davrandığını dile getirdi. Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini dile getiren Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, şehrin başkent oluşundan kaynaklanan disiplinin hayatın her alanına yansıdığını söyledi. Şehir sakinlerinin ağırlıklı olarak memur olmasının ev kredisi ödemelerinde düzeni de beraberinde getirdiğini söyleyen Başarı, TÜİK'in yayınladığı 'İllerde Yaşam Endeksi'nin Ankara için öneminden bahsetti. Başarı, şunları söyledi:

GELİR VE SERVET İNDEKSİNDE İKİNCİ
"Kişilerin temel ihtiyaçlarını karşılama, ekonomik ve kişisel risklere karşı korunma imkanı sunan gelir ve servet boyutlarında İstanbul'dan sonra gelen Başkentin bürokratik ve disiplinli havası şehrin insanlarına yansıyor. Gelir seviyesinin yüksek olması da beraberinde daha ferah yaşam alanları tercihiyle sonuçlanıyor. Daha kaliteli yapılarda yaşamak isteyen bireyler ev alırken sadece lokasyona değil; sosyal donatılar, güvenlik, teknik servis hizmeti gibi ayrıntılara dikkat ediyor. Yetişkin nüfus içindeki üniversite mezunu oranında ilk sırada yer alan bu eşsiz şehir bilinçli tüketiciler sayesinde her gün bir adım ileri gidiyor. Ne istediğini bilen tüketicilerin talepleri karşısında şekillenen sosyal donatılı konut projeleri artan refahla birlikte sektörü besliyor. Tüketicilerin taleplerine göre yapılandırdığımız Gölde Luxe Konutları da söylemimi kanıtlar nitelikte. Yüzde 80'i yeşil alan ve sosyal tesislerden oluşan Gölde Luxe Konutları; Eryaman'ın merkezinde, güvenlikle donatılmış, geniş sosyal imkanları olan kalitesi yüksek bir yaşam alanı oluşturuyor. Başkentlinin ihtiyacı olan her şeyi aynı çatı altında buluşturan projemizi çağın ihtiyaçlarına göre yapılandırıyoruz." 


Hürriyet Ankara Gazetesi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181