'Ankara'nın yeni cazibe merkezi Keçiören olacak'!
Kentsel dönüşüm alanında öncü firmalardan olan Konya merkezli Komyapı Ankara Keçiören'de Vadi' kent projesiyle Keçiören'in çehresini değiştirecek.

KEÇİÖREN KAZANDIRACAK
Proje hakkında bilgi veren Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, Ankara'nın yeni cazibe merkezinin Keçiören olacağını belirterek, "Bölgeye yapılan yatırımlar ve kamusal düzenlemelerle şehrin merkezinde farklı bir yaşam alanı kuruluyor. Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak" dedi.

VADİKENT PROJESİ NASIL BAŞLADI?
Vadikent Projesinin 2013 yılında bölgenin belediyeler tarafından kentsel dönüşüm bölgesi kapsamına alınmasıyla gündeme gelmiş bir proje olduğunu açıklayan Seher, "Projemizi Keçiören Belediyesi'nin mülkiyetinde olan araziler üzerine inşa ettik. Keçiören Belediyesi de kentsel dönüşümü canlı ve hızlı bir şekilde ilerletebilmek için kendi arsasını ihale ederek başlattı bu projeyi. Bu aşamaları geçtikten sonra 2014 yılında Vadikent projemizin yapımına başladık" dedi. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM ANKARA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 
Kentsel dönüşümlerin Ankara başta olmak üzere bütün kentler için önemli olduğunu dile getiren Mensuri Seher, "Kentsel dönüşüm bölgeleri şehirlerin alt yapılarını ve üst yapılarını, görselliğini yeniden dizayn etmeye yarayan çalışmalar. Ankara sonuçta Türkiye'nin başkenti. Her yerde önemlidir ama Ankara'da daha önemli olduğunu düşünüyorum ben kentsel dönüşümün. Çünkü bildiğiniz gibi yakın zamana kadar kentsel yapılaşma kontrolsüz gelişmişti. Bunların yeniden düzeltilmesi ve elden geçirilmesi gerekiyor. Burası da Ankara'nın önemli bir bölgesi. Birazcık daha şehirler sanki batıya doğru genişlermiş gibi görünüyor ama burası Ankara'nın Kuzey bölgesi ve burada ciddi bir yapılaşma var kentsel dönüşüm kapsamında" şeklinde konuştu.

Milli Gazete Ankara 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181